ELLÁTÁS - Ügyfélszolgálat (Józsefváros)

ELLÁTÁS ÉS TÁMOGATÁS

1. lépésként, a jelentkező várandós nő vagy édesanya kapcsolatot vehet fel a Józan Babák önsegítő csoport korábban droghasználó tagjával, aki tájékoztatást nyújt számára a választható szolgáltatásokról.
A terhesség alatt jelentkező nő, ha állapota nem egyértelmű,
- helyben elvégzett terhességi teszttel,
- vagy egészségügyi dokumentummal igazolhatja.
Névtelen szakmai szolgáltatásaink igénybe vétele előtt a dokumentumról helyben másolatot készíthet, és a másolaton törölheti személyi azonosító adatait, amelyek helyett a továbbiakban egy álnevet vagy kódot használhat.

2. lépésként, a Józan Babák Klubban álnéven orvosi, jogi, szociális, pszichológiai szolgáltatásokat vagy anyacsoportot kereshet fel. Kérésére a Józan Babák önsegítő csoport egy tagja kíséri őt.
A várandós nő vagy édesanya átlagosan nyolc alkalommal, ha legalább 60 perces szakmai tanácsadáson vagy csoportfoglalkozáson vesz részt, alkalmanként 1000 Ft értékű adományt kap.

3. lépésként, kérésére, a várandós nőt segítjük felkeresni a normál terhesgondozást (védőnő, háziorvos, szülész-nőgyógyász), illetve az édesanyát bármely egészségügyi, szociális, jogi ellátást, ahová - igény szerint - a Józan Babák önsegítő csoport tagja elkíséri.

INGYENES TERHESSÉGI TESZT
Ingyenes terhességi tesztet nyitva tartási időben, kizárólag személyesen, bárki kérhet, valamint a tesztet helyben elvégezheti. (Név vagy egyéb adat megadása nem szükséges.)

FOGAMZÁSGÁTLÁS
Fogamzásgátlással kapcsolatban nőgyógyász kollégánk ingyen és név vagy más adat megadása nélkül ad felvilágosítást. Indokolt esetben, kizárólag már regisztrált kliensünk részére, támogatjuk a fogamzásgátlást célzó beavatkozást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése